Банкеты

 


1. ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ ТА КАНАПЕ
  Закуска « По – Прованськи» 100/100/50 30.00
  Помідори « а –ля  Нікосе» 100 24.00
  Овочева нарізка 100 14.40
  М’ясне асорті 100 18.00
  Канапе з курячого філе з ананасом 50 15.00
  Канапе з салямі, помідорами, бринзою і маслиною 50 9.00
  Канапе з огірком, сирним кремом та сьомгою 50 10.00
  Канапе з оселедцем та ківі 50 6.00
  Канапе з шинкою 50 8.00
  Корзиночки з жульєном запечені з сиром 50 15.00
  Корзинки з сирним кремом, зеленою цибулею та криветкою 50 15.00
  Корзинки з сирним кремом, зеленою цибулею та ікрою 50 15.00
  Холодець 100 10.00
  Печінковий торт 50 8.00
  Млинці з сьомгою 80 15.00
2. ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
  Жульєн в мішечках 100 18.00
  Шампіньйони фаршировані сиром 75 15.00
  Риба смажена 100 15.00
  Відбивна куряча 50 10.00
  Відбивна свинна 50 12.00
3. ОСНОВНІ ГАРЯЧІ СТРАВИ ТА ГАРНІРИ
  Грибний крем – суп з Гріссіні 200/50 24.00
  Ребра « Барбекю» 100 30.00
  Рибні шашлики з креветками  150 90.00
  Млинці з м’ясом 50 15.00
  Голубці 100 12.00
  Сирні палички в фритюрі 100 24.00
  Котлета «по – Київськи» 100 20.00
  Картопля фарширована 50 10.00
  Котлета « по – домашньому» 50 10.00
  Картопля молода в сметанному соусі 100 10.00
4. САЛАТИ
  Салат « Капрезе» 50